Brugervilkår

Introduktion

Velkommen til LM Klubbens bådformidling.
LM Klubben stiller denne platform til rådighed for private og for erhvervsdrivende bådmæglere.
Vi sælger ikke annonceplads på platformen!

LM Klubbens ansvar

LM Klubben er ikke involveret i selve transaktionen mellem sælger og køber, og vi er ikke selv sælger eller leverandør af ydelser i forbindelse med salg og køb på LM Klubbens platform. Vi påtager os derfor ikke noget ansvar i forbindelse med bådhandel, som du indgår ved brug af LM Klubbens bådformidling på LMboats.dk.

LM Klubbens rettigheder

LM Klubben forbeholder sig ret til at afvise annoncer, der efter vores skøn strider mod gældende lovgivning, hensynet til læserne, eller strider mod formålet med LM Klubbens bådformidling. Ligeledes forbeholder LM Klubben sig retten til korrektioner af direkte fejl i annoncer. Ved oprettelse af indhold på LM Klubben bådformidling giver du samtidigt LM Klubben retten til vederlagsfrit at kunne bruge dine fotos i forbindelse med klubbens generelle arbejde som formidler af informationer om LM bådene.

Annoncørs ansvar

Som annoncør indestår du for, at det Indhold du opretter på LM Klubbens bådformidling, ikke overtræder nogen love (herunder den danske markedsføringslov) og ikke krænker tredjemands rettigheder. Samme gælder for anvendelse af billeder.

Annoncens indhold

Den samme båd må kun indrykkes i én annonce under én rubrik, altså kun ét sted. Bådens fremvisningssted skal anføres (Postnummer & Land). Til en annonce må der maximalt tilføjes 12 fotos, i minimum 300×300 pixels. Der skal oplyses en reel salgspris og valuta i annoncen. Kontaktinformationer (navn og mailadresse) kommer fra brugerprofil (login). Erhvervsdrivende bådesælger skal angive link til firma eller  til eget websites annonce for båden. Firmalogo kommer fra brugerprofil (login).

Scroll to Top