Om LM Boats

Drevet af LM Klubben

Hjemmesiden LMboats.dk drives af LM Klubben Danmark, der er en forening for ejere af LM-både, med over 1.000 medlemmer fra hele verden. Og skulle du som køber ende op med at finde dig den helt rigtige LM-båd her, skal du være velkommen som medlem af vores forening.

LM Klubben Danmarks historie går tilbage til 2012, da en gruppe LM-ejere syntes, det kunne være interessant med en forening, hvor man kunne mødes, støtte og inspirere hinanden, samt indsamle og formidle viden om LM-bådene. Viden og erfaringer med LM-bådene deles på hjemmesiden LMklubben.dk.

Om LMboats.dk

Formålet med LMboats.dk er at tilbyde en platform, hvor købere og sælgere af LM-både kan mødes. Og derfor er det gratis for både private og professionelle sælgere at annoncere på LMboats.dk. Der sælges heller ikke annonceplads på LMboats.dk. Formålet er alene at formidle handel med LM-både.

Bemærk at LMboats.dk er ikke involveret i selve transaktionen mellem sælger og køber. LMboats.dk er ikke sælger eller leverer ydelser i forbindelse med handel på denne platform. LMboats.dk påtager sig derfor intet ansvar i forbindelse med handler der formidles via denne platform.

Scroll to Top